Arsip Blog

Lirik Lagu Tragedi Tali Kutang

Ndek mbiyen wes tak tukokke wujud tali sak kotange…
Sak ikine lha kok ilang sak slirane…
lungo menyang ngendi
tanpo pamit ra ngabari
opo lali kowe karo aku iki

Najan regane 6 ewu
kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku
lha kok mlayu…

Opo kurang larang pungkase kowe ilang
Neng ngendi anggonku golek i tali kotang….

Iki mas taline…. tak kundurake…
mergo bapak ora ngeparengake…
aku dijodohne marang karo prio seje…
wes cukup tekan semene wae

duh…. kangmas andum basuki
aku ora bakal lali… yen gusti ngeparengake
mesti bali….

Tali kotang iki tak simpene tekane pati
tali kotang tondo tresno kang suci….

Iklan

Lirik Lagu Alun-Alun Nganjuk

Lunga tak anti – anti kapan nggonmu bali
Mecak’e endahing wengi kutha Nganjuk iki
Sumilir angin wates nggugah kangene ati
Apa kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni

Ning alun – alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setahun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lali tenan to dhik nggonmu janji – janji ?
Disekseni lampu alun – alun iki
Lali tenan to dhik karo aku iki ?
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

Lirik Lagu Denpasar Arjosari

Tanggal 30 Oktober dek wingi
SMSmu isih ono Hp iki
Tak simpen ono njero Folder Pribadi
Terus tak woco saben awan saben bengi
Soko terminal Arjosari (Arjosari)
Kowe pamit budhal nang Mbali (nang Mbali)
Emboh Denpasar embuh ngendi (Pasar Sapi)
Emboh Kecantol cowok australi

Barang saiki kok ngajak bubar
Opo kowe kepincut cowok Denpasar
Keputusanmu Bulat tekatmu
Mung pandunganku padhango dalanmu

Sing penting aku west au ngrasakke
Yen ngajak pisah aku mung manut wae
Joko dudo Denpasar akeh tunggale
Pilih ketut, opo Wayan opo Made

Ora prawan ora Rondho
Aku ngerti kowe sopo
Ora joko ora dudo
Karo aku jane podho
Aku wes mbok wanti-wanti
Ojo nganti aku lali
Tapi engkau lupa diri
Cintaku kau bawa pergi

Timbang Mikir kowe penak turu wae
Sopo ngerti aku ngipi pethuk kowe
Njrone ngimpi terus tak jak ngene??
Yen ra gelem penak diplekotho wae….