Lirik Lagu Alun-Alun Nganjuk

Lunga tak anti – anti kapan nggonmu bali
Mecak’e endahing wengi kutha Nganjuk iki
Sumilir angin wates nggugah kangene ati
Apa kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni

Ning alun – alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setahun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lali tenan to dhik nggonmu janji – janji ?
Disekseni lampu alun – alun iki
Lali tenan to dhik karo aku iki ?
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

Posted on 15 Juli 2010, in Musik and tagged , . Bookmark the permalink. 5 Komentar.

  1. Wah, nganjuk – mangan lan ngunjuk … :lol:
    Marai kangen mulih ae !

    Suwun cak sharinge

  2. alun nganjuk…….enak nan lagu ne.mak nyosss.

  3. siiip dah poko’e..!

  4. Dimas Junior DaSilva

    HUhuhu :'( Ijeh eleng karo wates sek mbiyen sok tak ampiri huwaaaa nangis tenan aku iki

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

%d blogger menyukai ini: