Lirik Lagu Tragedi Tali Kutang

Ndek mbiyen wes tak tukokke wujud tali sak kotange…
Sak ikine lha kok ilang sak slirane…
lungo menyang ngendi
tanpo pamit ra ngabari
opo lali kowe karo aku iki

Najan regane 6 ewu
kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku
lha kok mlayu…

Opo kurang larang pungkase kowe ilang
Neng ngendi anggonku golek i tali kotang….

Iki mas taline…. tak kundurake…
mergo bapak ora ngeparengake…
aku dijodohne marang karo prio seje…
wes cukup tekan semene wae

duh…. kangmas andum basuki
aku ora bakal lali… yen gusti ngeparengake
mesti bali….

Tali kotang iki tak simpene tekane pati
tali kotang tondo tresno kang suci….

About these ads

Posted on 15 Juli 2010, in Musik and tagged , . Bookmark the permalink. 2 Komentar.

  1. Asekkkk,,,lumayan nih buat karokean

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: