Lirik Lagu Denpasar Arjosari

Tanggal 30 Oktober dek wingi
SMSmu isih ono Hp iki
Tak simpen ono njero Folder Pribadi
Terus tak woco saben awan saben bengi
Soko terminal Arjosari (Arjosari)
Kowe pamit budhal nang Mbali (nang Mbali)
Emboh Denpasar embuh ngendi (Pasar Sapi)
Emboh Kecantol cowok australi

Barang saiki kok ngajak bubar
Opo kowe kepincut cowok Denpasar
Keputusanmu Bulat tekatmu
Mung pandunganku padhango dalanmu

Sing penting aku west au ngrasakke
Yen ngajak pisah aku mung manut wae
Joko dudo Denpasar akeh tunggale
Pilih ketut, opo Wayan opo Made

Ora prawan ora Rondho
Aku ngerti kowe sopo
Ora joko ora dudo
Karo aku jane podho
Aku wes mbok wanti-wanti
Ojo nganti aku lali
Tapi engkau lupa diri
Cintaku kau bawa pergi

Timbang Mikir kowe penak turu wae
Sopo ngerti aku ngipi pethuk kowe
Njrone ngimpi terus tak jak ngene??
Yen ra gelem penak diplekotho wae….

About these ads

Posted on 15 Juli 2010, in Musik and tagged , . Bookmark the permalink. 19 Komentar.

  1. widi bieber muetz

    Ok gUe likE tHaT SonG’s aRjOsArI
    Sip

  2. ya aMpun . ..
    akkue binggung nieh muzty nyanyi l9u apPa bt praktek hri
    sabtu. ..
    mna disruh nyanyi campursari l93. ..
    klau denpasar arjosari ini gmNa ya ???
    msak gw nyanyi kya gini
    lucu deh psti.na . ..
    hehehe. ..
    bleh g ya mha gru.na ???
    haaa . ..
    gw binggung musty nyanyi apPa.

  3. yo bener yen ra gelem di plekotho wae

  4. ASSSSSSIIIIIKKKKKKKKK

  5. Thanks bgt y sob,,,,, dr kmrn mw ngfl2 ne lg tp blm kesampean,,,

    y bwt tmbhn nyny bsok,,, kan byk org jw na,,, thanks y sx lgi

  6. yen ra gelem d.perkosa wae…huahahaha….
    qw jg ska sing song lgu ini….

  7. nek ragelem di ambungi waeee

  8. jooosssss i like it

  9. thnks doy bt lgunya..

  10. Gue ska BNGT 5 nie lgu
    pokok_e jozz gund0zz

    l
    o
    v
    e
    thiz
    s0ng

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: